ʻaoʻao_banner

Nā ʻano ʻaʻahu hoʻoilo

f1

ʻO kēia hoʻopuka o nā ʻano hiʻohiʻona e pili ana i nā hiʻohiʻona o nā silhouettes like ʻole o nā ʻaʻahu lalo
Hiki iā ʻoe ke kaʻana like a kuhikuhi nui

f2

ʻO ke kāʻei lole lalo
E hoʻohana i ka silhouette suede e hoʻopiha ai i ka manaʻo velvet, ka nui o ka holoi ʻana i nā humuhumu a me nā humuhumu ʻole, e hana i nā ʻano a me nā lole hoʻokahi, a koho i nā lole ʻoluʻolu a me nā ʻano ʻano ma luna o nā lole e hoʻonui ai i ke ʻano o ka hoʻonui a me ka leo.Maikaʻi, hoʻohui i ke kūlanakauhale a me ka leʻaleʻa

f3

ʻaʻahu lalo
Me ka hoʻomohala ʻana i ke ʻano ola home, hoʻonui kūpono ka ʻaoʻao lalo i ke ʻano ʻano hou, ka lole kūpono, a hoʻomau i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻano huikau e hoʻonui i ke ʻano maloʻo haʻuki maʻamau no ka home a me waho.Loaʻa iā ia ke ʻano a me ka hōʻoluʻolu a ua lilo ia i mea hoʻohui pono i kēia manawa.

f4

ʻaʻahu ʻoki ʻia
Hoʻohui ka ʻano ultra-pōkole i ka hoʻolālā a me ka hoʻolālā hana, hoʻohana i nā kikoʻī nani, hoʻolālā māmā a hoʻoikaika i ka pūhaka e hoʻokō ai i kahi ʻano ikaika a komo pū, hoʻohui i ka hana haʻuki a me ke ʻano, a lawe mai i ke ʻano haʻuki alanui kiʻekiʻe avant-garde e hana ai. hou hou aku.

f5

Pullover iho jakcet
E hoʻomaopopo i ka hoʻolālā ʻokoʻa o nā ʻano lole i ka mākeke o kēia manawa, a ua ʻike mālie ʻia ka pullover moʻolelo i lalo i ka ʻike o ka lehulehu.Ua makemake nui ʻia kona ʻano lole lole e nā fashionistas a me nā ʻōpio.ʻO ke ʻano he ʻano haʻuki a waho.Ke alakaʻi nei i ke ʻano hana hou.

f6

 

lole ski
I mea e hoʻokō ai i ka hopena o ka mālama ʻana i ke anuanu i ka wā ʻoi loa, ua ikaika ka hanu a me ke kūʻē ʻana o ka lole ski, a ʻo kāna ʻāpana ʻāpana hoʻokahi he ʻano hili kūʻokoʻa e hoʻonui ai i ka wai a me ka māmā, e hoʻonui i kona hoʻohana a me ke ʻano pale.

8

 

Ua hoʻokumu ʻia ʻo Ajzclothing i ka makahiki 2009. Ke nānā nei ʻo ia i ka hāʻawi ʻana i nā lawelawe OEM lole haʻuki kiʻekiʻe.Ua lilo ia i hoʻokahi o nā mea hoʻolako a me nā mea hana i ʻoi aku ma mua o 70 mau mea kūʻai aku a me nā mea kūʻai nui a puni ka honua.Hiki iā mākou ke hāʻawi i nā lawelawe hana hoʻopili pilikino no nā leggings haʻuki, nā lole haʻuki, nā pāʻani hāmeʻa, nā pālule haʻuki, nā lole haʻuki, nā T-shirt haʻuki, nā lole paikikala a me nā huahana ʻē aʻe.Loaʻa iā mākou ke keʻena P&D ikaika a me ka ʻōnaehana hoʻomohala hana e hoʻokō i ka maikaʻi maikaʻi a me ka manawa alakaʻi pōkole no ka hana nui.


Ka manawa hoʻouna: Feb-10-2023