ʻaoʻao_banner

Kaulana loa na Lakeke Puffer

Kaulana loa na Lakeke Puffer

No ke aha ke kumu o ka puffer jacketsNo laila, ʻo Popular A puffer ka meʻe lole lole hoʻoilo maoli.ʻO nā ʻano like ʻole, nā haʻuki a me nā chic, nā ʻaʻahu a me nā pālule ua lilo i mea kaulana i nā makahiki i hala.

Eia nā kumu ʻehā e pono ai ʻoe e hoʻokomo i kahi ʻaʻahu lalo

1.Warmth: Hoʻolālā ʻia me ka hoʻopiha piha ʻana o ka fluff, hāʻawi kēia ʻaʻahu i ka mahana maikaʻi aʻe ʻoiai ʻoe e hoʻoponopono i ka makani, ka ua a me ke anuanu!
2.Versatility: Me ka nui o nā kala, nā ʻano a me nā ʻano e koho ai, maʻalahi ka loaʻa ʻana o ka puffer maikaʻi loa!
3.Universal: He mea pono ke kapa lalo no kēlā me kēia kapa lole, ʻoiaʻiʻo.Mai nā Pāpā a hiki i nā ʻōpio ʻōpio, ʻo ia ka mea nui e hiki i nā mea a pau ke huki.
4.Lightweight: Manaʻo kaumaha ʻia e nā papa kaumaha?ʻO ka ʻaʻahu puffer kou ʻoluʻolu māmā no ka hoʻoilo – E hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe me ke kaumaha ʻole!

He aha ka mea e komo ai me ka ʻaʻahu Puffer

E like me kā mākou i ʻōlelo ai, ua hui maikaʻi ke ʻano o ka puffer puffer me nā mea kumu a me nā silhouette maʻalahi.E hoʻohui pū me kēia mau mea koʻikoʻi no ke ʻano o nā hiʻohiʻona!Nā lole hoʻokipa: ʻO ka puffer kahi ʻaʻahu haʻuki ma ka puʻuwai.No laila, no ke aha ʻaʻole e hui pū me nā sneakers a me kahi hoʻonohonoho lumi hoʻokipa?Ke noʻonoʻo nei mākou i kahi pop o ka waihoʻoluʻu ma luna o kahi tracksuit hina.E hoʻopau i ke kapa me nā sneakers keʻokeʻo hou a me kahi ʻeke ʻeke.Nā kāmaʻa Chunky: Hoʻohui i ka pāʻani me nā kāmaʻa chunky a i ʻole nā ​​sneakers platform!ʻO nā kumu maʻalahi: Mai nā kāʻei a me nā kuhukukū a hiki i nā leggings, e hana i kahi hiʻohiʻona nani loa ma ka hoʻohui ʻana i kou ʻaʻahu lalo me nā silhouettes slim.ʻAe kēia i kou ʻaʻahu chunky e kū i waho.E hoʻokiʻekiʻe me nā mea pono!ʻO Jeans: Mai ka kick-flare a hiki i ka ʻili, ʻo nā jeans maʻalahi ka hoʻopiha piha i nā puffers chunky.E hoʻohui i ka pāpale a i ʻole ka beanie no ka hoʻopau edgy!

Pehea e hoʻomaʻemaʻe ai i kahi ʻaʻahu Puffer 

Inā 'oe i kū'ai mai i ka 'a'ahu iho i kēia kau, aia paha ia ma ka huli nui.Ma hope o kekahi mau huakaʻi, nā papa pilate a me nā lā maʻamau, pono ʻoe e holoi i nā ʻāpana puff.Ke noʻonoʻo nei ʻoe pehea ka maikaʻi e hoʻopau ai i ke ʻala mai kou ʻaʻahu?

E holoi pono i kou kapa me kēia mau ʻanuʻu maʻalahi ʻekolu:

1. E hoʻokuʻu iā ia i loko o ka mīkini holoi ma kahi pōʻai palupalu me ka wai anuanu.Inā makemake ʻoe e holoi lima, e hoʻoinu iā ia i loko o ka paila no hoʻokahi hola.Inā makemake ʻoe i kēia ʻano hana, manaʻo mākou e hoʻopau i kahi pōʻai milo e hoʻoneʻe i ka nui o ka wai e like me ka hiki.No ka akahele hou aku, he mea maikaʻi e hoʻohana i ka ʻeke holoi lole a i ʻole ka mea holoi holoi iho.
2. Ma hope o ka pōʻai, e wehe koke i kou ʻaʻahu lalo mai ka mīkini holoi.E paʻi pololei i loko o ka mea hoʻomaloʻo ma kahi wela haʻahaʻa a hoʻolei i kekahi mau pōpō maloʻo.Inā makemake ʻoe i ka hoʻomaloʻo ʻana i ka ea, waiho ʻia ma kahi pā maloʻo no 24 a 48 mau hola, e hāʻawi i ka fluff i kekahi manawa.
3. I ka manawa e maloʻo ai ka lole, e paʻi i loko o ka pahu maloʻo me ka wela haʻahaʻa.E hōʻoia ua maloʻo loa ma mua o kou kau ʻana.Nā Manaʻo Holoi: E pale i ka mea hoʻoluliluli lole: E hoʻopili i kahi mea hoʻomaʻemaʻe i lalo no nā hopena maikaʻi loa.E noho mālie i nā mea hoʻomaʻemaʻe maloʻo: ʻO nā mea hoʻoheheʻe a lākou e hoʻohana ai i ke kaʻina hoʻomaʻemaʻe maloʻo hiki ke hōʻino i kou kapa.E akahai me kou kapa komo: ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka mea hoʻoili luna me kahi mea hoʻonāukiuki.Mai wīwī i kou ʻaʻahu lalo!Hoʻopili kēia i ka lalo.E hoʻolei i ʻelua mau pōpō maloʻo i loko o ka mea hoʻomaloʻo e kōkua i ka hoʻomaloʻo ʻana i ke kapa.ʻO kahi ʻē aʻe, e hoʻohana i nā pōpō tennis no nā hopena maikaʻi.Ke noʻonoʻo nei pehea e wehe ai i ka make-up mai kou kapa puffer?E hoʻohana i ka wai hoʻomaʻemaʻe ma kahi pulupulu mānoanoa a kāpī mālie i ka wahi.

ʻoluʻolu27

Ua hoʻokumu ʻia ʻo Ajzclothing i ka makahiki 2009. Ke nānā nei ʻo ia i ka hāʻawi ʻana i nā lawelawe OEM lole haʻuki kiʻekiʻe.Ua lilo ia i hoʻokahi o nā mea hoʻolako a me nā mea hana i ʻoi aku ma mua o 70 mau mea kūʻai aku a me nā mea kūʻai nui a puni ka honua.Hiki iā mākou ke hāʻawi i nā lawelawe hana hoʻopili pilikino no nā leggings haʻuki, nā lole haʻuki, nā pāʻani hāmeʻa, nā pālule haʻuki, nā lole haʻuki, nā T-shirt haʻuki, nā lole paikikala a me nā huahana ʻē aʻe.Loaʻa iā mākou ke keʻena P&D ikaika a me ka ʻōnaehana hoʻomohala hana e hoʻokō i ka maikaʻi maikaʻi a me ka manawa alakaʻi pōkole no ka hana nui.


Ka manawa hoʻouna: Dec-06-2022